Jenass Hairsystems | RADY HAIRSYSTEMS
196
post-template-default,single,single-post,postid-196,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

RADY HAIRSYSTEMS

Steeds meer mannen beginnen op jongere leeftijd hun haar te verliezen. hoewel dit meer “geaccepteerd” is dan haarverlies bij vrouwen, betekent dit niet dat mannen het oke vinden. RADY hairsystems is jarenlang bezig geweest met het ontwikkelen van haarstukken voor de moderne man. De eeuwenoude “TOUPET” die we

allemaal kennen is geïnnoveerd naar een haarstuk dat je draagt met zelfverzekerdheid en trots. Je hebt het gevoel dat het een deel van je zelf is en met de semi-permanente bevestiging kan die wel tot 6 weken blijven zitten. Mooie gezonde haren geven je de vrijheid om je persoonlijke stijl met

zelfverzekerdheid te uiten. Wij van RADY Hairsystems willen jou die zekerheid bieden om mooi gezond haar te dragen voor een betaalbare prijs.

Afhankelijk van je dagelijkse leven blijft je haarwerk gemiddeld 2 tot 6 weken zitten. De unit wordt verlijmd op je hoofdhuid met een medicinale lijm. Eenmaal goed bevestigd kun je alles met je haar doen zoals douchen, zwemmen, sauna, sporten en stylen zoals je zelf wil.

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Om een natuurlijk en aansluitend haarstuk te maken, gebruiken wij 100% remy haar (echt haar) uit verschillende landen. Denk daarbij aan de structuur, kleur, dikte, volume en lengte van het haar. Dit is tevens de basis om te bepalen hoe wij maatwerk samenstellen.

Het “HAAR” daar waar het allemaal om draait.